PAGANINO – alles voor strijkers

Welkom bij PAGANINO - uw online winkel voor strijkinstrumenten. Hier vindt u alles van het instrument zelf, van strijkstokken, snaren, koffers en bladmuziek tot de juiste accessoire. Of u nu een beginner of een professional bent, bij ons vindt iedereen wat hij zoekt. Inderdaad, net als de muzikant zelf, vereist zijn snaarinstrument speciale aandacht, wat niet alleen dagelijkse oefening inhoudt, maar ook goed onderhoud. Bij PAGANINO vindt u aantrekkelijke aanbiedingen die het hart van een strijker sneller doen kloppen. Kijk zelf maar!

Snaarinstrumenten - Vind het juiste instrument voor jou

Of het nu gaat om viool, altviool of cello, de keuze voor een nieuw instrument moet goed doordacht zijn. Het moet immers ook bij de muzikant passen, en dat geldt zowel voor beginners als voor professionals. Het gaat niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de vervaardiging en de houtsoort.

In de PAGANINO online shop vindt u instrumenten in verschillende maten voor de kleinste beginners tot en met volwassenen. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte cello, viool of altviool. Ook kunnen wij u voorzien van de juiste bladmuziek, zoals bladmuziek voor viool en cello.

Vind bij PAGANINO passende accessoires voor uw instrument

Niet alleen het instrument maakt een muzikant, maar ook bladmuziek, strijkstokken en andere accessoires. In de PAGANINO online shop vindt u een ruime keuze aan accessoires die geschikt zijn voor snaarinstrumenten. Laat je inspireren! Zo wachten de volgende aantrekkelijke aanbiedingen op u: muziekstandaards, muziekstandaardverlichting en metalen stemapparaten.

Ook de gezondheid van muzikanten is belangrijk, dus bij PAGANINO vindt u effectieve gehoorbeschermers van hoge kwaliteit, vingertrainers voor meer kracht en uithoudingsvermogen van individuele vingers en beschermers voor gestreste vingertoppen.

PAGANINO is uw online shop voor snaren, koffers, strijkstokken, bladmuziek voor snaarinstrumenten en meer

Hebben we uw interesse gewekt in onze online shop? Neem dan op uw gemak een kijkje in PAGANINO. Voor vragen over onze aanbiedingen kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met het PAGANINO team. In onze online outlet kunt u ook unieke stukken, restanten en 2e keus artikelen verkrijgen tegen bijzonder gunstige prijzen. PAGANINO: Alles voor strijkers en zij die dat willen worden!

Grote klank - kleine prijs

Wie de juiste snaren voor zijn viool zoekt, heeft vaak keuze te over. De verschillende combinaties van plastic, darm of stalen snaren met kogel- of lusuiteinden, en aluminium, zilveren of gouden windingen, maken een ruime keuze aan verschillende snaren mogelijk. De keuze voor de viool is zo groot dat het soms overweldigend kan zijn. Bovendien is de prijs een criterium dat de aankoopbeslissing kan beïnvloeden, vooral bij de uitstekende snarensets van gerenommeerde fabrikanten als PIRASTRO, THOMASTIK of JARGAR.

Hoogwaardige snaren voor viool tegen gunstige prijzen

De series Vision en Vision Titanium van THOMASTIK bieden snaren die speciaal voor solisten of orkest- en kamermusici zijn geoptimaliseerd. Andere populaire snaren van THOMASTIK tegen aantrekkelijke prijzen zijn de Dominant-snaren. PIRASTRO biedt de uitstekende Evah Pirazzi snaren, de best verkochte snaren in de categorie vioolsnaren. De PIRASTRO Eudoxa snaren zijn ook verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Zeer goede altvioolsnaren voor elk budget

Naast een hoogwaardig instrument zijn de strijkstok en de snaren de belangrijkste factoren voor een evenwichtige, veelzijdige klank van het strijkinstrument. De keuze voor een vioolsnaar met een stalen, kunststof of darmkern en de bijbehorende wikkeling is daarom cruciaal voor de klankkwaliteit en het speelgevoel op de altviool. Bijvoorbeeld de series Evah Pirazzi Gold en Passione van PIRASTRO of ook de producten van THOMASTIK en D'ADDARIO garanderen absolute kwaliteit en betrouwbaarheid. De uitstekende altvioolsnaren in ons aanbod bieden een excellente klank en een eersteklas speelbaarheid tegen betaalbare prijzen.

Hoogwaardige snaren voor altviool

Professionele musici combineren graag een snarenset met een "vreemde" altvioolsnaar van een andere serie of fabrikant. PIRASTRO biedt daarom zijn populaire Pirazzi en Obligato snarensets aan samen met LARSEN's eerste klas A altvioolsnaar. De snaren uit de Evah Pirazzi serie behoren samen met de Evah Pirazzi Gold en Passione series tot de paradepaardjes van PIRASTRO. De PIRASTRO Piranito snaren en de D'ADDARIO Prelude snarenset zijn speciaal ontworpen voor altvioolstudenten en beginners.

Snaren voor cello tegen aantrekkelijke prijzen

Samen met het instrument zelf en de strijkstok vormen de snaren de basis van de klank en het speelgevoel van een cello. Met betaalbare snaren kunnen zowel studenten en beginners als ervaren professionals het volledige potentieel van hun instrument qua klank benutten. In ons aanbod vindt u onder andere de THOMASTIK Spirocore G cellosnaar, die samen met de C-snaar tot de meest bespeelde cellosnaren behoort. In gemengde cellosnarensets zoals de PAGANINO Special STANDARD en SOLOIST sets, is elke afzonderlijke snaar zorgvuldig geselecteerd om een unieke klankervaring op de cello te bieden.

Hoogwaardige cellosnaren

Snaren van THOMASTIK, LARSEN en PIRASTRO behoren tot de populairste cellosnaren vanwege hun uitstekende klank- en prestatiekenmerken. Daarom bieden deze fabrikanten talrijke snarensets en gemengde sets aan tegen aantrekkelijke prijzen. De Piranito snaren van PIRASTRO zijn zeer geschikt voor studenten vanwege hun goede klank en gemakkelijke bespeelbaarheid en zijn ook verkrijgbaar voor kleine cello's. Met de PAGANINO schoonmaakset kunnen spelers nog langer genieten van de uitstekende klank van elke snaar in het assortiment.

Een uitstekende klank vanaf het eerste begin

Zelfs bij de eerste stappen op een snaarinstrument kunnen slechte geluidsresultaten en een slechte snaarkwaliteit de zeer belangrijke motivatie snel beperken. Omdat jonge beginners en studenten meestal op een kleine viool, altviool of cello spelen, zijn er ook kleine snaren geschikt voor deze instrumenten van gerenommeerde fabrikanten als PIRASTRO, THOMASTIK of LARSEN. Met hoogwaardige snaren voor kleine violen of altviolen kunnen jonge muzikanten hun idolen evenaren met hun instrument. De mogelijkheid om hun eigen set snaren samen te stellen, snaar voor snaar, waarbij ze kunnen kiezen uit verschillende fabrikanten, opent onvoorstelbare klankwerelden en zorgt voor extra motivatie om te leren. Voor meer informatie over de verschillen tussen snaren, zie string-informatie.

Kleine snaren voor strijkinstrumenten

De snaren voor kleine viool, altviool, cello en contrabas zijn verkrijgbaar met een stalen of plastic kern. Snaren met een synthetische kern zoals THOMASTIK Dominant snaren of PIRASTRO's Obligato en Tonica New Formula snaren zijn bijzonder goed bestand tegen veranderingen in vochtigheid en temperatuur. Staalsnaren van LARSEN of de populaire Evah Pirazzi snaren van PIRASTRO bieden een groot geluidsvolume en een gemakkelijke respons voor elk instrument.

Eesteklas snaren van Pirastron, Thomastik en Larsen

Het grote assortiment kleine snaren omvat eersteklas studentensnaren van D'ADDARIO, PRIM of PIRASTRO, die een goede klank en de beste speeleigenschappen bieden en verkrijgbaar zijn tegen aantrekkelijke prijzen. Met een enkele snaar of snarensets van LARSEN, JARGAR of THOMASTIK beschikken zelfs viool-, altviool- of contrabasbeginners over alle klankmogelijkheden. Zo kan zelfs een klein instrument grote tonen voortbrengen.