PAGANINO – alles voor strijkers

Welkom bij PAGANINO - uw online winkel voor strijkinstrumenten. Hier vindt u alles van het instrument zelf, van strijkstokken, snaren, koffers en bladmuziek tot de juiste accessoire. Of u nu een beginner of een professional bent, bij ons vindt iedereen wat hij zoekt. Inderdaad, net als de muzikant zelf, vereist zijn snaarinstrument speciale aandacht, wat niet alleen dagelijkse oefening inhoudt, maar ook goed onderhoud. Bij PAGANINO vindt u aantrekkelijke aanbiedingen die het hart van een strijker sneller doen kloppen. Kijk zelf maar!

Snaarinstrumenten - Vind het juiste instrument voor jou

Of het nu gaat om viool, altviool of cello, de keuze voor een nieuw instrument moet goed doordacht zijn. Het moet immers ook bij de muzikant passen, en dat geldt zowel voor beginners als voor professionals. Het gaat niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de vervaardiging en de houtsoort.

In de PAGANINO online shop vindt u instrumenten in verschillende maten voor de kleinste beginners tot en met volwassenen. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte cello, viool of altviool. Ook kunnen wij u voorzien van de juiste bladmuziek, zoals bladmuziek voor viool en cello.

Vind bij PAGANINO passende accessoires voor uw instrument

Niet alleen het instrument maakt een muzikant, maar ook bladmuziek, strijkstokken en andere accessoires. In de PAGANINO online shop vindt u een ruime keuze aan accessoires die geschikt zijn voor snaarinstrumenten. Laat je inspireren! Zo wachten de volgende aantrekkelijke aanbiedingen op u: muziekstandaards, muziekstandaardverlichting en metalen stemapparaten.

Ook de gezondheid van muzikanten is belangrijk, dus bij PAGANINO vindt u effectieve gehoorbeschermers van hoge kwaliteit, vingertrainers voor meer kracht en uithoudingsvermogen van individuele vingers en beschermers voor gestreste vingertoppen.

PAGANINO is uw online shop voor snaren, koffers, strijkstokken, bladmuziek voor snaarinstrumenten en meer

Hebben we uw interesse gewekt in onze online shop? Neem dan op uw gemak een kijkje in PAGANINO. Voor vragen over onze aanbiedingen kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met het PAGANINO team. In onze online outlet kunt u ook unieke stukken, restanten en 2e keus artikelen verkrijgen tegen bijzonder gunstige prijzen. PAGANINO: Alles voor strijkers en zij die dat willen worden!

Strijkstok beschermhulsje voor altviool

Het Paganino protect strijkstokbeschermhulsje is ideaal voor het verbeteren van het gevoel van een altvioolstrijkstok. De scheurbestendige Sensitive-siliconenbuis beschermt het duimleertje en de stok tegen slijtage, omdat deze duimnagelsporen voorkomt. De vingers hebben zo ook een betere grip op de boog.