RONDO cellosnaren SET van Thomastik-Infeld


artikelnummer: 369110
binnenkort beschikbaar
De RONDO cellosnaren van Thomastik-Infeld zijn ontwikkeld om het speelpotentieel van professionele cellisten ten volle te benutten. Ze bieden uitstekende prestaties op een breed scala aan instrumenttypes. Hoewel ze speciaal zijn ontworpen voor solospel met moderne instrumenten, is de speelervaring op oude instrumenten ook uitstekend gebleken.

RONDO cellosnaren ondersteunen de solo creatieve kracht, zijn zeer expressief en hebben een volle, diepe klank . De snaren zijn bestand tegen maximale belastingen en hebben een groot dynamisch bereik.

De koolstofstalen A- en D-snaren zijn omwonden met een meervoudige legering. Ze zorgen voor een krachtig en gefocust geluid. De G- en C-snaren met spiraalkern zijn omwonden met wolfraam/chroom. Ze zijn van uitzonderlijke sonoriteit, hebben ook een krachtig geluid en verzadigde diepte. De homogeniteit in de overgang van de 4 snaren gaat hand in hand met een moeiteloze aanwezigheid. Ze behouden hun volledige potentieel, zelfs in de meest delicate pianissimo.

RONDO cellosnaren kunnen vrijwel onmiddellijk worden bespeeld en ontwikkelen snel hun volledige klankpotentieel. Ze reageren onmiddellijk en inspireren met een uitstekende stemvastheid en een uitzonderlijk lange levensduur. Ze bieden een rijke overvloed aan tonale modulatie in alle registers en een uitstekende balans tussen warmte en schittering.

  • ADGC kogeleind
  • A-snaar koolstofstalen kern / multi-legering omwonden
  • D-snaar koolstofstalen kern / multi-legering omwonden
  • G-snaar spiraalkern / wolfraam/chroom omwonden
  • C-snaar spiraalkern / wolfraam/chroom omwonden
  • medium tension


Cello snaren
Thomastik Cello snaren RO400