Lijst Galerij
PRELUDE contrabassnaren SET van D'Addario
orkeststemming, in 3/4 - 1/4 maat
129,95 Euro *
op voorraad
SPIROCORE contrabassnaren SET van Thomastik-Infeld
178,95 Euro *
binnenkort beschikbaar
OBLIGATO contrabassnaren SET van Pirastro
249,50 Euro *
binnenkort beschikbaar

Niet gevonden wat u zocht?

Wij helpen u graag.

Zoekopdracht indienen >

Populaire contrabassnaren

Op zoek naar nieuwe contrabas snaren? Bij PAGANINO vindt u een ruime keuze aan hoogwaardige contrabassnaren voor diverse muziekstijlen. Want geen enkel ander snaarinstrument is in zoveel muziekstijlen thuis als de contrabas. Of het nu gaat om folk, pop, rock, jazz of klassiek, verschillende muziekstijlen stellen verschillende eisen aan spelers, instrumenten en snaren. Elke contrabassnaar moet dus ofwel een echte specialist zijn, ofwel een expert in alle beroepen. Om ervoor te zorgen dat contrabassnaren ook bij veelvuldig gebruik langer meegaan, voorzien sommige fabrikanten ze van een speciale coating. Nanodeeltjes worden onder meer gebruikt om contrabassnaren te coaten, zodat een contrabassnaar met een coating anders aanvoelt dan dezelfde snaar zonder coating. Muzikanten kunnen ook kiezen tussen darmsnaren, stalen snaren of synthetische snaren.

Darmsnaren voor de contrabas

Darmsnaren zijn de klassieke keuze bij het bespannen van contrabassen. De hoogwaardige Eudoxa en Oliv contrabassnaren van PIRASTRO zorgen voor een heldere, gemoduleerde klank met een lange sustain.

Stalen snaren voor de contrabas

Stalen snaren voor de contrabas worden gekenmerkt door een lange levensduur en een uitstekende stemvastheid. De PIRASTRO Original Flat-Chrome en Flat-Chrome stalen snaren hebben een verchroomde stalen coating die de snaren bijzonder duurzaam maakt. Andere uitstekende contrabassnaren zijn de THOMASTIK Spirocore en PIRASTRO Passione snaren.

Kunststof snaren voor contrabas

PIRASTRO Evah Pirazzi snaren zijn zeer populair voor alle snaarinstrumenten. De kunststof snaren bieden een bijzonder warme en ronde klank. Obligato contrabassnaren van PIRASTRO zijn ideaal voor zowel orkest- als solospel.

Gespecialiseerde contrabassnaren voor jazzmusici

In de jazz zijn contrabassnaren vooral gevraagd bij het spelen van pizzicato. PIRASTRO The Jazzer snaren zijn daarom speciaal voor deze speeltechniek geoptimaliseerd en bieden bovendien een groot klankvolume en een gemoduleerde klank.